PALVELUT

MICROBLADING


Microblading on kulmien muotoilumenetelmä, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit ja luonnollisen näköiset kulmat helposti ja pitkäkestoisesti. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä viedään ihon pintakerrokseen epidermiksen ja dermiksen väliin erikoiteren avulla tehtävillä pienillä viivoilla jäljitellen oikeita karvoja.

 Pigmentit joita käytän yhteistyössä PhiBrowsin kanssa ovat 100% luonnollisia eivätkä ne ole haitallisia iholle. Kaiken kaikkiaan toimenpide on hieman kuten tatuoiminen, mutta siinä on hyvin suuria eroja pysyvään pigmentointiin verrattuna - microblade -tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Tämä tarkoittaa, että mikäli tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä uusi vuosivahvistus n. 8-12kk jälkeen ensilaitosta. Toimenpide ei myöskään ole yhtä kivulias kuin tatuoiminen.

Microblading on luonnollinen sekä turvallinen tapa saavuttaa kauniit, huolettomat ja pitkään pysyvät kulmat. Suosittelen varaamaan vahvistusajan 10 kk päästä ensilaitosta kulmien ylläpitämiseksi. 

RIPSIPIDENNYKSET
Klassiset ripsipidennykset

Klassisissa ripsienpidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu, ja näin pystymme luomaan juuri toiveidesi mukaiset ripset! Luonnolliset, pidemmät, dramaattiset, näyttävät - vaihtoehtoja on lukuisia.


Hybridi ripsipidennykset

Hybridiripset ovat klassisten ja volyymien sekoitus, jonka kysyntä on kasvanut. Tämä tyyli voidaan toteuttaa joko laittamalla enemmän volyymeja ja vain muutamia pidempiä klassisia joukkoon tai sitten toisinpäin, enemmän klassisia ripsikuituja ja sekaan muutamia volyymiviuhkoja, tekemään tuuheutta. 

Volyymi ripsipidennys

Volyymiripsissä käytetään menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset ripsipidennykset, sillä volyymiripsikuidut ovat ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Ripsiteknikkomme tekee kuiduista viuhkat ja tällöin paino levittyy omalle ripselle tasaisemmin. Oikeaoppiset volyymiripsiviuhkat ovat symmetriset ja ilmavan pehmeät. Volyymiripsikuituja liimataan 2-6 kappaletta vahingoittamatta omia ripsiä.

LASHLIFTLashlift eli ripsien kestotaivutus,  joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit ja luonnollisen näköiset ripset. Ripset taivutetaan permamentti aineella. 

Jos koet aamut liian kiireiseksi, tämä voi ratkaista kiireisen aamun ongelmat.


BROWLAMINATION


Browlamination eli kulmakarvojen kestotaivutus. Taivutus tehdään permamentti aineella. Sateinen tai aurinkoinen sää niin tämä toimenpide asettaa kulmasi aina täydellisesti. Helpota arkesi browlaminationilla. 

PIGMENTTI


PhiBrowsin uusi SUPER -microbladingkaava on PhiAcademyn kehittämä viidennen sukupolven pigmenttisarja. Alkuperäistä synteettistä microblading -reseptiä on paranneltu neljä kertaa viimeisen kahden vuoden aikana. SUPER on markkinoiden ensimmäinen pigmentti, jolle valmistaja antaa sävynsäilyvyystakuun, eli sävy ei muutu iholla paranemisen jälkeen ajan myötä.

SUPER -microblading -resepti on kehitetty korkeiden eurooppalaisten puhtautta ja pysyvyyttä koskevien standardien ja vaatimusten mukaisesti. Lisäksi tuote ei sisällä alkoholia, ei tunkeudu kudoksen ympäröivien solujen seinämien läpi, eikä pigmentti leviä ihon alla. Korkean laadun ansiosta microblade -jäljet säilyvät ohuina ja selkeinä pitkään. PhiBrow:in kaikkien SUPER -sävypigmenttien tasainen pysyvyys estää kulmien muuttumisen punertaviksi, violeteiksi tai harmaiksi.
Kapillaarivaikutus aiheuttaa yleensä nestemäisten väriaineiden liukumisen terän neuloja pitkin ylöspäin ja tämän takia väri ei tartu niin hyvin ihoon. Kuitenkin SUPER -reseptin ainutlaatuinen koostumus on äärimmäisen tiheää, jolloin hunajaefekti pitää aineen tiivisti microblading -terän kärjessä ja parantaa tulosta. Erityiset ainesosat estävät pigmentin tunnistautumista elimistön ulkopuoliseksi aineeksi ja tämän ansiosta makrofagit eivät poista pigmentin määrää käsitellyltä alueelta.
Phibrow -pigmentit ovat hypoallergeenisiä eikä niitä ole koskaan testattu eläimillä, eikä tulla koskaan testaamaankaan.